Home/Over ons

Over ons

Darmklachten.nl is een initiatief van MGlab, een laboratorium gespecialiseerd in ontlastingsonderzoek voor mensen met darmklachten.

Het motief om Darmklachten.nl op te zetten is om laboratorium onderzoek toegankelijk te maken voor iedereen die meer wil weten over de gezondheid van de darmen, of de oorzaak van darmklachten wil achterhalen.

De darm, vooral de dikke darm, begint steeds meer aandacht te krijgen, nu mensen zich beginnen te beseffen wat een belangrijke rol de darmen spelen voor de gezondheid. Darmklachten.nl richt zich op diagnostiek van aandoeningen van de darm. Diagnostiek vormt een belangrijke eerste stap voor mensen die de gezondheid van de darmen willen herstellen.

Een op de vijf inwoners van Nederland heeft last van darm- en buikklachten: buikpijn, winderigheid, een opgezette buik of een afwijkende ontlastingspatroon.

Er zijn tal van ontlastingstesten die ingezet kunnen worden om de oorzaak van deze klachten te kunnen opsporen. Darmklachten.nl maakt ontlastingsanalyses online beschikbaar aan en besteedt deze uit bij het laboratorium MGlab&Advies B.V. Hiermee worden de kwaliteit van laboratoriumwerkzaamheden en de testresultaten gegarandeerd.

Een tweede motief om darmklachten.nl op te zetten is om mensen te voorzien van zo veel mogelijk informatie over de darmen. De site richt zich op het verstrekken van informatie gebaseerd op reguliere wetenschappelijke publicaties.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag, raadpleeg dan eerst de veelgestelde vragen. Indien uw vraag niet op deze manier kan worden beantwoord, neem dan contact op via e-mail. Vermeld uw naam en telefoonnummer en wij doen ons uiterste best om uw vraag nog dezelfde werkdag te beantwoorden.

Contactgegevens

Darmklachten.nl
Kanaalstraat 13
8933 AL Leeuwarden

Tel: 058 737 00 05
Email: info@darmklachten.nl

Betalingen

Darmklachten.nl hanteert een gemakkelijke manier van online betalen:

iDEAL – veilig online betalen via uw eigen bank
De veiligheid van de online transacties staat bij ons hoog in het vaandel, daarom worden alle betalingen versleuteld verzonden.

Verzenden

Darmklachten.nl verzendt haar producten via Post nl (TNT Post). De bestellingen op werkdagen die voor 15:00 uur worden gedaan worden dezelfde werkdag nog verzonden. Bestellingen die op vrijdag na 15:00 uur en/of in het weekend binnenkomen worden op maandag verzonden.

Privacy verklaring

De privacy van onze gebruikers staat bij ons hoog in het vaandel. Darmklachten.nl is aangesloten bij College Bescherming Persoonsgegevens. U kunt er van uitgaan dat alle gegevens die u aan ons verstrekt veilig zijn.

Algemene voorwaarden

Wat zijn uw rechten en plichten? Alles wat u wilt weten over uw aankoop en over wat ervoor en erna gebeurt, leest u in onze algemene voorwaarden.

Ontdek de oorzaak van uw darmklachten en start met de oplossing

Vraag nu een test aan

Kies voor darmklachten.nl

  • Sinds 2005 34.150 aanvragen
  • Betrouwbare uitslag door een arts
  • +50% wordt een oorzaak gevonden
S. van As Alle informatie en adviezen, die aanleiding vormen voor het aanvragen van onderzoeken op Darmklachten.nl, zijn geschreven door drs. S. van As, arts. De resultaten van de onderzoeken worden door drs. S. van As, arts voorzien van een op maat geschreven interpretatie.

Artikelen

Vraag nu een test aan

Over darmklachten.nl

Darmklachten.nl is een initiatief van MGlab, een laboratorium die gespecialiseerd is in ontlastingsonderzoek. …lees verder

onderzoek

[tmls_saved id=”10264″]