skip to Main Content

Over ons

Darmklachten.nl – MGlab&Advies B.V.

Darmklachten.nl is een initiatief van MGlab&Advies, een laboratorium gespecialiseerd in ontlastingsonderzoek voor mensen met darmklachten.

Het motief om Darmklachten.nl op te zetten is om laboratoriumonderzoek toegankelijk te maken voor iedereen die meer wil weten over de gezondheid van de darmen, of de oorzaak van darmklachten wil achterhalen.

De darm, vooral de dikke darm, begint steeds meer aandacht te krijgen, nu mensen zich beginnen te realiseren wat een belangrijke rol de darmen spelen voor de gezondheid. Darmklachten.nl richt zich op diagnostiek van aandoeningen van de darm. Diagnostiek vormt een belangrijke eerste stap voor mensen die de gezondheid van de darmen willen herstellen.

Een op de vijf inwoners van Nederland heeft last van darm- en buikklachten: buikpijn, winderigheid, een opgezette buik of een afwijkende ontlastingspatroon.

Er zijn tal van ontlastingstesten die ingezet kunnen worden om de oorzaak van deze klachten te kunnen opsporen. Darmklachten.nl maakt ontlastingsanalyses online beschikbaar aan en besteedt deze uit bij het laboratorium MGlab&Advies B.V. Hiermee worden de kwaliteit van laboratoriumwerkzaamheden en de testresultaten gegarandeerd.

Een tweede motief om darmklachten.nl op te zetten is om mensen te voorzien van zo veel mogelijk informatie over de darmen. De site richt zich op het verstrekken van informatie gebaseerd op reguliere wetenschappelijke publicaties.

Contactgegevens

Darmklachten.nl
Agora 1 – Kamer F1.16,
8934 CJ Leeuwarden

Tel: 058-2120025
Email: info@darmklachten.nl

Betalingen

Darmklachten.nl hanteert een gemakkelijke manier van online betalen:

iDEAL – veilig online betalen via uw eigen bank.
De veiligheid van de online transacties staat bij ons hoog in het vaandel, daarom worden alle betalingen versleuteld verzonden.

Verzenden

Darmklachten.nl verzendt haar producten via Business Post/PostNL. De bestellingen op werkdagen die voor 13:00 uur worden gedaan worden dezelfde werkdag nog verzonden. Bestellingen die op vrijdag na 12:00 uur en/of in het weekend binnenkomen worden op maandag verzonden.

Privacy verklaring

De privacy van onze gebruikers staat bij ons hoog in het vaandel. Darmklachten.nl is aangesloten bij College Bescherming Persoonsgegevens. U kunt er van uitgaan dat alle gegevens die u aan ons verstrekt veilig zijn.

Algemene voorwaarden

Wat zijn uw rechten en plichten? Alles wat u wilt weten over uw aankoop en over wat ervoor en erna gebeurt, leest u in onze algemene voorwaarden.

Ontdek de oorzaak van uw darmklachten en start met de oplossing

Back To Top
Test aanvragen
Consult plannen